Giriş Kayıt
Kellie Overbey

Kellie Overbey (53)


Oyuncu, Senarist

Kellie Overbey, 21 Kasım 1964 Murray, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, senarist. The Hunt for the Unicorn Killer (1999), That's What She Said (2012), (1999) Tatlı ve Alçak (1999), (1994) Mahşer (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1964
Doğum Yeri: Murray, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Kellie Overbey Shane
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Dram Oyuncu 7.5 20
2015 51 Dram Oyuncu 6.2 3,160
2012 48 Komedi Oyuncu
Senarist
3.8 537
2008 44 Dram Oyuncu 6.9 39
2005 41 Komedi Oyuncu 4.7 74
2002 Komedi Oyuncu    

Tatlı ve Alçak
1999 35 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 590

Tehdit
1995 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 96,813

Mahşer
1994 Macera Oyuncu 7.2 26,914
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,280
1986 Komedi Oyuncu 6.6 1,608
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018