Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kellie Overbey

Kellie Overbey (52)


Oyuncu, Senarist

Kellie Overbey, 21 Kasım 1964 Murray, Kentucky, ABD doğumlu oyuncu, senarist. That's What She Said (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1964
Doğum Yeri: Murray, Kentucky, ABD
Diğer Bir İsmi: Kellie Overbey Shane
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Dram Oyuncu 6.2 2,534
2012 48 Komedi Oyuncu
Senarist
3.8 537
2008 44 Dram Oyuncu 6.9 39
2005 41 Komedi Oyuncu 4.7 74
2002 Komedi Oyuncu    
1999 35 Komedi Oyuncu 7.3 27,947
1999 35 Gerilim Oyuncu    

Tehdit
1995 31 Aksiyon Oyuncu 6.6 92,726

Mahşer
1994 30 Macera Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,764
1986 Komedi Oyuncu 6.6 1,428
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,155
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017