Giriş Kayıt
Kati Outinen

Kati Outinen (56)


Oyuncu, Senarist

Anna Katriina Outinen, 17 Ağustos 1961 Helsinki, Finlandiya doğumlu oyuncu, senarist. Geçmişi Olmayan Adam (2002), Umut Limanı (2011), Kibritçi Kız (1990), Sürüklenen Bulutlar (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Katriina Outinen
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Helsinki, Finlandiya
Diğer Bir İsmi: KOM-teatteri
Burcu: Aslan
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudun Öteki Yüzü
2017 56 Komedi Oyuncu 7.3 4,370
2016 55 Dram Oyuncu 7.0 80
2016 55 Suç Oyuncu 7.2 282

Şiddete Dair
2013 52 Belgesel Oyuncu    
2013 52 Komedi Oyuncu 6.5 109
2013 52 Komedi Oyuncu 5.9 145

Çıplak Liman
2012 51 Dram Oyuncu 6.5 2,099

Umut Limanı
2011 50 Komedi Oyuncu 7.2 16,782
2009 48 Komedi Oyuncu 6.9 373
2009 48 Komedi Oyuncu 6.5 1,088
2008 47 Korku Oyuncu 6.4 5,633

Kara Kelebeklerin Evi
2008 47 Dram Oyuncu 6.9 1,987
2006 45 Komedi Oyuncu 6.0 512

Alacakaranlıktaki Işıklar
2006 45 Suç Oyuncu 6.9 5,010
2005 44 Biyografi Oyuncu 6.9 224
2004 43 Komedi Oyuncu 6.5 4,542

Geçmişi Olmayan Adam
2002 41 Komedi Oyuncu 7.7 17,662

10 Dakika İçinde: Trompet
2002 41 Dram Oyuncu 7.3 2,693
1999 38 Aksiyon Oyuncu 4.7 711
1999 38 Komedi Oyuncu 7.0 1,858
1999 Dram Senarist 3.8 1,220

Sürüklenen Bulutlar
1996 35 Komedi Oyuncu 7.7 4,947

Eşarbına Sahip Çık, Tatyana
1994 33 Komedi Oyuncu 7.3 2,005
1993 Talk-Show Oyuncu 5.6 8

Kibritçi Kız
1990 29 Dram Oyuncu 7.6 6,192
1989 28 Dram Oyuncu 6.4 137

Hamlet İş Dünyasında
1987 26 Komedi Oyuncu 7.1 1,272

Cennetteki Gölgeler
1986 25 Komedi Oyuncu 7.6 3,041
1980 19 Dram Oyuncu 6.9 473
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017