Giriş Kayıt
Ouida

Ouida


Senarist

Ouida, 01 Ocak 1839 Bury St. Edmunds, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist. A Dog of Flanders (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1839
Doğum Yeri: Bury St. Edmunds, Suffolk, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Louise De La Ramee | Oui'da
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Aile Senarist 6.3 787
1997 Animasyon Senarist 7.7 328

Flanderlerin Köpeği
1975 Animasyon Senarist 8.4 148
1959 Dram Senarist 7.3 288
1936 97 Macera Senarist 6.7 312
1935 96 Dram Senarist 6.5 85
1914 75 Kısa Metraj Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017