Giriş Kayıt
Trent Othick

Trent Othick


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Trent Othick, yapımcı, yapım yöneticisi. (2015) Şeytanın Gecesi (2015), (2006) Bachelor Party Vegas (2006), (2005) Sonsuza Dek (2005), (2013) Some Velvet Morning (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Yapımcı 4.6 4,069
2013 Dram Yapımcı 5.8 1,256
2008 Dram Yapımcı 6.5 724
2006 Macera Yapımcı 4.7 3,955

Sonsuza Dek
2005 Komedi Yapımcı 5.8 2,062
2001 Dram Yapım Yöneticisi    
1999 Dram Çeşitli 7.8 2,223
1999 Aksiyon Çeşitli    
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017