Giriş Kayıt
Thomas Ostrowski

Thomas Ostrowski


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Thomas Ostrowski, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Masumiyeti Kanıtlanıncaya Kadar
2004 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.3 23
2004 Belgesel Kameraman    
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.5 94
1999 Komedi Kameraman 5.7 252
1998 Komedi Kameraman 6.3 614
1998 Komedi Kameraman 6.5 272
1997 Dram Kameraman 6.7 26,648
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017