Giriş Kayıt
Atli Örvarsson

Atli Örvarsson (47)


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Atli Örvarsson, 07 Temmuz 1970 Akureyri, Iceland doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı. Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (2013), Bakış Açısı (2008), Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri (2013), Belalı Tanık (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Akureyri, Iceland
Diğer Bir İsmi: Atli Orvarsson
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 47 Animasyon Müzik    
2017 Suç Müzik 7.2 687

Belalı Tanık
2017 47 Aksiyon Müzik 7.0 85,506
2017 47 Biyografi Müzik    
2017 Suç Müzik 7.1 2,213
2016 46 Komedi Müzik 7.4 62,908
2016 46 Belgesel Yapımcı
Müzik
8.6 42

Özgürlüğün Sesi Bilal
2015 45 Animasyon Müzik
Müzik
8.4 12,307
2015 Dram Müzik 7.8 6,869
2015 45 Dram Müzik 5.6 8,017

İnatçılar
2015 45 Dram Müzik
Yapımcı
7.3 8,949

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Müzik 8.2 17,882
2013 43 Dram Müzik 5.9 313

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 43 Aksiyon Müzik 5.9 115,070

Çelik Adam
2013 43 Aksiyon Müzik 7.1 597,588

Kanıt
2013 43 Korku Müzik 5.4 5,998

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 43 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 172,084

Tek Atış
2013 43 Suç Müzik 5.8 8,682

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 42 Komedi Müzik 6.6 40,255
2012 Aksiyon Müzik 7.9 26,394

Kartal
2011 41 Macera Müzik
Müzik
6.2 57,581

Cadılar Zamanı
2011 41 Aksiyon Müzik
Müzik
5.4 80,775
2010 Suç Müzik 6.7 1,947
2009 39 Aksiyon Müzik 7.6 515,204
2009 Aksiyon Müzik 8.9 8,968

4. Tür
2009 39 Gizem Müzik
Müzik
5.9 66,643

Melekler ve Şeytanlar
2009 39 Gizem Müzik 6.7 234,691

Son Oyun
2009 39 Aksiyon Müzik 6.0 30,334

Aşk Ateşi
2008 38 Suç Müzik 6.8 16,484

Babil M.S.
2008 38 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 86,050

Demir Adam
2008 38 Aksiyon Müzik 7.9 762,342

Bakış Açısı
2008 38 Aksiyon Müzik 6.6 133,400

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 37 Animasyon Müzik 7.4 275,096

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 37 Aksiyon Müzik 7.1 518,050
2007 Müzik    

Tatil
2006 36 Komedi Müzik 6.9 199,423
2006 36 Dram Müzik 4.2 1,793

Küçük Kardeşim 3
2005 35 Animasyon Müzik
Müzik
   
2005 35 Aksiyon Müzik 5.6 308
2003 Suç Müzik 7.1 737
2001 Suç Müzik
Müzik
7.4 19,428
1993 Suç Müzik 7.5 9,663
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017