Giriş Kayıt
Harold Orton

Harold Orton


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Harold Orton, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. The One That Got Away (1957), Ill Met by Moonlight (1957), Too Many Crooks (1959), The Spanish Gardener (1956) gibi yapımlarla biliniyor.04 Eylül 1998 tarihinde (28 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Eylül 1998
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Komedi Yapımcı 6.7 65
1960 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 34
1959 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 620
1957 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 1,403
1957 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 1,098
1956 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 566
1955 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 199
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017