Giriş Kayıt
Harold Orton

Harold Orton


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Harold Orton, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. The One That Got Away (1957), Ill Met by Moonlight (1957), A Town Like Alice (1956), Too Many Crooks (1959) gibi yapımlarla biliniyor.04 Eylül 1998 tarihinde (28 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Eylül 1998
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Komedi Yapımcı 6.7 65
1960 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 34
1959 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 620
1957 Macera Yönetmen Asistanı 7.2 1,403
1957 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 1,098
1956 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 566
1956 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 1,018
1955 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 199
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017