Giriş Kayıt
Humberto Ortiz

Humberto Ortiz (37)


Oyuncu

Humberto Ortiz, 12 Ekim 1979 Laredo, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Üç kabadayi (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1979
Doğum Yeri: Laredo, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Umberto Ortiz
Takma İsmi: Curly
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 17 Aksiyon Oyuncu 5.4 842
1993 14 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1991 12 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,398

Problem Çocuk
1990 11 Komedi Oyuncu 5.3 23,805
1990 11 Western Oyuncu 4.0 142
1988 9 Romantik Oyuncu 4.9 838
1987 8 Komedi Oyuncu 5.9 4,421

Üç kabadayi
1986 7 Macera Oyuncu 6.4 57,066
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017