Giriş Kayıt
Desiree Ortiz

Desiree Ortiz


Sesler, Oyuncu

Desiree Ortiz, sesler, oyuncu. Project Runway (2004), (2009) Diriliş (2009), (2003) Canım Babacığım (2003), (2009) The Private Lives of Pippa Lee (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Desiree Otiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüce Adalet
2016 Dram Sesler 6.1 8,639
2013 Game-Show Sesler 6.7 316
2012 Game-Show Sesler 6.9 949
2012 Dram Sesler 5.7 42
2011 Dram Sesler
Oyuncu
5.7 100
2011 Belgesel Sesler 7.6 2,862
2010 Reality-TV Sesler 6.2 815

Diriliş
2009 Dram Sesler 5.9 31,708
2009 Komedi Sesler 6.4 11,312
2004 Game-Show Sesler 7.3 8,459

Canım Babacığım
2003 Belgesel Sesler 7.8 19,371
2003 Game-Show Sesler 5.5 15,928
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,473) Legion (8,487) The 100 (8,054) Taboo (6,686) The Big Bang Theory (5,765) Arrow (4,728) Black Sails (3,828) Vikings (3,369) The Expanse (3,357) The Flash (3,311)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017