Giriş Kayıt
Desiree Ortiz

Desiree Ortiz


Sesler, Oyuncu

Desiree Ortiz, sesler, oyuncu. Project Runway (2004), (2009) Diriliş (2009), (2003) Canım Babacığım (2003), (2009) The Private Lives of Pippa Lee (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Desiree Otiz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüce Adalet
2016 Dram Sesler 6.1 7,620
2013 Game-Show Sesler 6.7 316
2012 Game-Show Sesler 6.9 949
2012 Dram Sesler 5.7 42
2011 Dram Sesler
Oyuncu
5.7 100
2011 Belgesel Sesler 7.6 2,862
2010 Reality-TV Sesler 6.2 815

Diriliş
2009 Dram Sesler 5.9 31,629
2009 Komedi Sesler 6.4 11,253
2004 Game-Show Sesler 7.3 8,459

Canım Babacığım
2003 Belgesel Sesler 7.8 19,371
2003 Game-Show Sesler 5.5 15,873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017