Giriş Kayıt
Carla Ortiz

Carla Ortiz (41)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Carla Ortiz Oporto, 02 Aralık 1976 Bolivia doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Los Andes no creen en Dios (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carla Ortiz Oporto
Doğum Tarihi: 02 Aralık 1976
Doğum Yeri: Bolivia
Diğer Bir İsmi: Karla Ortiz
Burcu: Yay
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 41 Korku Yapımcı
Oyuncu
4.5 42
2013 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
   
2012 36 Komedi Oyuncu 6.2 228
2010 34 Dram Oyuncu 4.8 205
2008 32 Belgesel Yapımcı 7.3 373
2007 31 Dram Oyuncu 6.4 86
2005 29 Biyografi Oyuncu 5.9 385
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017