Giriş Kayıt
Gilles Ortion

Gilles Ortion


Sesler

Gilles Ortion, sesler. Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar (1988), Atlantic Şehri (1980), Matador (1986), Les valseuses (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gilles Orthion | Guilles Ortión
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Dram Sesler 5.7 432

Yatağın Diğer Yanı
2002 Komedi Sesler 6.6 4,522

Carol'un Yolculuğu
2002 Dram Sesler 6.8 816
2001 Komedi Sesler 6.1 192
2001 Dram Sesler 7.0 486

Kim Olduğunu Biliyorum
2000 Dram Sesler 6.7 238
2000 Komedi Sesler 6.5 547
1999 Dram Sesler 5.8 741
1999 Dram Sesler 6.2 371
1999 Komedi Sesler 6.7 728
1997 Aksiyon Sesler 6.8 3,462

Kalbin Sırları
1997 Dram Sesler 7.3 1,384
1996 Komedi Sesler
Çeşitli
7.4 1,018
1996 Dram Sesler 6.6 240

Toprak
1996 Dram Sesler 7.4 3,193
1996 Dram Sesler 6.9 580

Şeytanın Günü
1995 Aksiyon Sesler 7.5 12,939
1994 Dram Sesler 6.7 1,191

Türk Tutkusu
1994 Dram Sesler 5.7 757
1993 Komedi Sesler 6.2 473

Ölü Anne
1993 Dram Sesler 7.2 791
1991 Komedi Sesler 6.3 282
1990 Dram Sesler 7.2 1,685
1989 Dram Sesler 6.3 71

Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar
1988 Komedi Sesler 7.6 27,091
1986 Dram Sesler 6.5 250
1986 Komedi Sesler 7.0 382
1986 Dram Sesler 7.0 8,396

Swann'in Aşkı
1984 Dram Sesler 6.6 1,306

Tarçın Kokulu Kız Gabriela
1983 Komedi Sesler 6.4 728
1981 Suç Sesler 7.0 414

Atlantic Şehri
1980 Suç Sesler 7.4 11,517
1978 Dram Sesler 6.4 69

Eti senin, kemigi benim
1976 Komedi Sesler 7.3 7,078
1974 Komedi Sesler 7.4 6,723
1973 Biyografi Sesler 6.6 18
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017