Giriş Kayıt
Dyana Ortelli

Dyana Ortelli (57)


Oyuncu, Sesler

Dyana Elizondo, 01 Mayıs 1961 Nuevo Laredo, Tamaulipas, Meksika doğumlu oyuncu, sesler. American Me (1992), Alienator (1990), (2017) Coco (2017), (1999) Rocket Power (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dyana Elizondo
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1961
Doğum Yeri: Nuevo Laredo, Tamaulipas, Meksika
Diğer Bir İsmi: Dyana Ortelli-Elizondo
Takma İsmi: La Ortelli
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Animasyon Oyuncu 8.5 184,614
2015 54 Komedi Oyuncu 5.8 164
2014 53 Aile Oyuncu 5.8 185
2010 49 Gerilim Oyuncu 6.8 31
2010 49 Komedi Oyuncu 5.9 276

Aşk Ateşi
2008 47 Suç Çeşitli 6.8 16,934
2003 Aile Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 6.6 15,048
2000 Komedi Oyuncu 8.7 79,697

Silahların Gölgesinde
2000 39 Aksiyon Çeşitli 6.7 29,163

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 39 Komedi Oyuncu 4.7 3,067
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 6,691

Şeker Adamın Laneti 3
1999 38 Korku Sesler    
1996 35 Komedi Çeşitli 5.4 1,447

Aşk Ve Gölge
1994 33 Dram Çeşitli 5.2 1,514
1994 33 Suç Çeşitli 7.6 10,540

Davetsiz Misafirler
1992 31 Biyografi Oyuncu 6.5 1,060
1992 31 Biyografi Oyuncu 7.2 6,710
1990 29 Aksiyon Oyuncu 2.7 897
1987 26 Komedi Oyuncu 5.9 4,421
1987 26 Biyografi Oyuncu 6.8 23,742

Üç kabadayi
1986 25 Macera Oyuncu 6.5 59,616

Hasta Ruhlar
1986 25 Dram Oyuncu    
1981 Suç Oyuncu 6.8 2,503
Dizi Altyazıları
Westworld (4,367) La casa de papel (2,205) The Expanse (1,893) Legion (1,525) Colony (1,384) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,169) Vikings (876) Lucifer (753) Supernatural (737)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018