Giriş Kayıt
Noon Orsatti

Noon Orsatti


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Noon Orsatti, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Entourage (2004), Yaşamın Renkleri (1998), Charmed (1998), Nip/Tuck 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Noon Orsati | E. Noon Orsatti | Ernest Orsatti | N
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.6 200,102

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 86,063

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 194,094

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 540,195

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 99,364

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Dublör 5.7 42,047

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 39,344

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Dublör 6.6 263,096

Yakın Tehdit
2011 Suç Dublör 5.3 36,874

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 86,270

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 132,587

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 290,430

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Çömez
2010 Komedi Dublör 6.8 3,692

Cennetteki Gölgeler
2010 Aksiyon Dublör 4.3 285

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 61,345

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 234,883

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 48,642

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Dublör 6.0 61,410

John Rambo
2008 Aksiyon Dublör 7.0 191,116
2007 Komedi Dublör 7.2 159
2007 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
7.7 22,018
2006 Korku Dublör    

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Dublör 6.2 20,666
2006 Dram Dublör    

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Dublör 5.4 23,377
2005 Suç Dublör 7.6 19,601

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Dublör 6.5 8,193

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Dublör 5.2 31,489
2004 Komedi Dublör 8.5 144,482

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Dublör    

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Dublör 7.0 28,849

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 149,547

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,919
2002 Komedi Dublör 4.1 1,243
2001 Macera Dublör 5.9 44,505

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,890

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034
2001 Komedi Dublör 5.5 8,674
2001 Komedi Dublör 5.7 85,495

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Dublör    
2001 Dram Dublör 5.6 445

Mart Kedileri
2001 Komedi Dublör 5.3 15,518
2000 Dram Dublör 4.9 334

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Dublör 4.9 10,974

Denizci
1999 Suç Dublör 7.1 25,979

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Dublör 7.7 228,106

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Dublör 7.5 108,978

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Dublör 8.5 866,039
1998 Dram Dublör 7.1 62,537

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.2 192,914

O Çok Sevimli
1997 Dram Oyuncu 5.9 7,124

Milyarlık Bela
1997 Dram Dublör    

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Dublör 5.7 5,352
1997 Suç Dublör 7.7 6,337
1997 Komedi Dublör 6.4 881
1997 Suç Dublör 6.2 4,953

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Dublör 5.5 5,416

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Dublör 6.3 22,499

İlk Korku
1996 Suç Dublör 7.7 146,468
1996 Komedi Dublör 6.6 26,813
1996 Suç Dublör 7.3 2,835
1996 Dram Dublör 7.5 13,267
1996 Komedi Dublör 5.6 8,776

Çavuş Bilko
1996 Komedi Dublör 5.7 18,722
1996 Aksiyon Dublör    

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    
1995 Aksiyon Oyuncu
Dublör
2.4 3,141
1995 Macera Dublör 5.8 2,673
1994 Komedi Dublör 5.4 8,627

Boş Kafalılar
1994 Komedi Dublör 6.1 40,533
1994 Komedi Dublör 4.6 6,084
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Dublör 5.7 512

Çılgın Romantik
1993 Suç Dublör 7.9 175,954

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Dublör 5.4 39,788
1993 Komedi Dublör 4.9 15,381

İyi Evlat
1993 Dram Dublör 6.4 30,885

Zor Hayatlar
1993 Dram Dublör 7.6 5,948

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Dublör 6.6 72,652
1993 Komedi Dublör
Oyuncu
7.2 48,920

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Dublör 7.3 45,193

Kurtar Beni
1992 Aksiyon Dublör 5.5 434

Dönüşüm
1992 Korku Dublör 5.2 16,495
1992 Aksiyon Dublör 5.2 630

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Dublör 4.9 34,076

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Dublör 7.2 60,094
1991 Macera Dublör 6.1 2,772
1991 Aksiyon Dublör 5.9 9,711

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Dublör 6.1 12,794

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.0 15,513

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Dublör 6.7 85,796
1991 Dram Dublör 5.3 864

Sen Başkasın
1991 Komedi Dublör 5.3 2,737

Buz Gibi
1991 Komedi Dublör 2.8 7,912
1990 Komedi Dublör 5.4 3,190

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Dublör 5.4 1,773

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Dublör 5.9 19,335
1990 Komedi Dublör 4.3 6,309
1990 Komedi Dublör 6.0 2,287
1990 Dram Dublör 3.2 817

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Dublör 7.6 117,013
1989 Komedi Dublör 3.7 2,405
1989 Dram Oyuncu 6.8 4,020
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Dublör 4.6 503
1989 Komedi Dublör 5.9 5,917
1989 Macera Dublör 6.9 91,499
1989 Aksiyon Dublör 5.4 1,985

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,439
1988 Aksiyon Dublör 5.5 1,630

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Dublör 5.7 40,309

Davetsiz
1988 Korku Dublör 4.0 692

Mahluklar 2
1988 Komedi Dublör 5.3 10,337

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 24,251
1988 Korku Dublör 5.5 2,486

Beter Böcek
1988 Komedi Dublör 7.5 210,038

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,605
1987 Aksiyon Dublör 5.3 6,686
1987 Komedi Dublör 6.1 8,541
1987 Macera Dublör 5.6 625

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 43,420
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 23,266

Gizli Aşık
1985 Komedi Dublör 6.5 5,224
1985 Komedi Dublör 6.6 4,361
1983 Korku Dublör 4.0 4,277

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,533
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017