Giriş Kayıt
Noon Orsatti

Noon Orsatti


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Noon Orsatti, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Entourage (2004), Yaşamın Renkleri (1998), Charmed (1998), Nip/Tuck 1 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Noon Orsati | E. Noon Orsatti | Ernest Orsatti | N
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 7.5 235,215

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 89,618

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 201,981

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 554,412

Göçebe
2013 Macera Dublör 5.9 102,183

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Dublör 5.7 43,255

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 40,143

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Dublör 6.6 268,872

Yakın Tehdit
2011 Suç Dublör 5.3 38,095

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Dublör 5.2 88,100

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 136,114

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 297,305

Büyük Düşüş
2010 Suç Dublör 4.8 1,053

Çömez
2010 Komedi Dublör 6.8 4,003

Cennetteki Gölgeler
2010 Aksiyon Dublör 4.3 285

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Dublör 6.4 62,650

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Dublör 6.7 241,866

Zor Karar
2008 Aksiyon Dublör 5.4 51,623

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Dublör 6.0 63,228

John Rambo
2008 Aksiyon Dublör 7.0 195,044
2007 Komedi Dublör 7.2 159
2007 Dram Dublör
Yönetmen Asistanı
7.7 22,353
2006 Korku Dublör    

Elde Makas Koşmak
2006 Komedi Dublör 6.2 20,666
2006 Dram Dublör    

Seninkiler, Benimkiler Ve Bizimkiler
2005 Komedi Dublör 5.4 23,982
2005 Suç Dublör 7.6 20,077

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Dublör 6.5 8,193

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Dublör 5.2 31,489
2004 Komedi Dublör 8.5 147,619

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Dublör 5.3 9,492

Vegas'ta Son Şans
2003 Dram Dublör 7.0 29,958

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 152,677

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 49,612
2002 Komedi Dublör 4.1 1,243
2001 Macera Dublör 5.9 45,792

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 21,531

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034
2001 Komedi Dublör 5.5 8,674
2001 Komedi Dublör 5.7 87,612

Yeraltı Canavarı 3
2001 Aksiyon Dublör    
2001 Dram Dublör 5.6 445

Mart Kedileri
2001 Komedi Dublör 5.3 15,518
2000 Dram Dublör 4.9 334

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Dublör 4.7 3,067

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Dublör 4.9 10,974

Denizci
1999 Suç Dublör 7.1 26,543

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Dublör 7.7 233,349

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Dublör 7.5 111,300

Geçmişin Gölgesinde
1998 Suç Dublör 8.5 902,693
1998 Dram Dublör 7.1 64,808

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.2 200,275

O Çok Sevimli
1997 Dram Oyuncu 5.9 7,124

Milyarlık Bela
1997 Dram Dublör    

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Dublör 5.7 5,352
1997 Suç Dublör 7.7 6,591
1997 Komedi Dublör 6.4 881
1997 Suç Dublör 6.2 4,953

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Dublör 5.5 5,416

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Dublör 6.3 22,499

İlk Korku
1996 Suç Dublör 7.7 152,374
1996 Komedi Dublör 6.6 27,985
1996 Suç Dublör 7.3 2,923
1996 Dram Dublör 7.5 13,505
1996 Komedi Dublör 5.6 8,951

Çavuş Bilko
1996 Komedi Dublör 5.7 19,348
1996 Aksiyon Dublör    

Yeraltı Canavarı 2
1996 Aksiyon Dublör    
1995 Aksiyon Oyuncu
Dublör
2.4 3,141
1995 Macera Dublör 5.8 2,673
1994 Komedi Dublör 5.4 8,627

Boş Kafalılar
1994 Komedi Dublör 6.1 41,492
1994 Komedi Dublör 4.7 6,556
1994 Aksiyon Dublör 4.9 1,299

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Dublör 5.7 512

Çılgın Romantik
1993 Suç Dublör 7.9 180,806

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Dublör 5.5 42,139
1993 Komedi Dublör 4.9 15,381

İyi Evlat
1993 Dram Dublör 6.4 32,132

Zor Hayatlar
1993 Dram Dublör 7.6 5,948

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Dublör 6.6 75,114
1993 Komedi Dublör
Oyuncu
7.2 50,100

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Dublör 7.3 46,811

Kurtar Beni
1992 Aksiyon Dublör 5.5 434

Dönüşüm
1992 Korku Dublör 5.2 17,192
1992 Aksiyon Dublör 5.2 630
1991 Macera Dublör 6.0 3,083

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Dublör 4.9 35,341

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Dublör 7.2 62,048
1991 Aksiyon Dublör 5.9 9,711

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Dublör 6.1 12,794

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Dublör 6.0 16,257

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Dublör 6.7 88,228
1991 Dram Dublör 5.3 864

Sen Başkasın
1991 Komedi Dublör 5.3 2,737

Buz Gibi
1991 Komedi Dublör 2.8 7,912
1990 Komedi Dublör 5.4 3,190

Cehennem Çocukları
1990 Aksiyon Dublör 5.4 1,773

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Dublör 5.9 19,972
1990 Komedi Dublör 4.3 6,309
1990 Komedi Dublör 6.0 2,287
1990 Dram Dublör 3.2 817

Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde
1989 Komedi Dublör 7.6 123,874
1989 Komedi Dublör 3.7 2,405
1989 Dram Oyuncu 6.8 4,020
1989 Aksiyon Dublör 4.9 458

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Dublör 4.6 503
1989 Komedi Dublör 6.0 6,247
1989 Macera Dublör 6.9 94,894
1989 Aksiyon Dublör 5.4 1,985

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,937
1988 Aksiyon Dublör 5.5 1,630

Elm Sokağında Kabus 4 : Rüya Ustası
1988 Korku Dublör 5.7 41,989

Davetsiz
1988 Korku Dublör 4.0 692

Mahluklar 2
1988 Komedi Dublör 5.4 11,608

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 24,969
1988 Korku Dublör 5.5 2,486

Beter Böcek
1988 Komedi Dublör 7.5 217,781

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 16,191
1987 Aksiyon Dublör 5.3 7,076
1987 Komedi Dublör 6.2 8,854
1987 Macera Dublör 5.6 625

Altın Çocuk
1986 Aksiyon Dublör 5.9 44,855
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 24,253

Gizli Aşık
1985 Komedi Dublör 6.5 5,411
1985 Komedi Dublör 6.6 4,560
1983 Korku Dublör 4.0 4,769

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,647
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018