Giriş Kayıt
Barry Oringer

Barry Oringer (81)


Senarist, Yapımcı

Barry Oringer, 03 Aralık 1935 New York, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Hotel (1983), (1963) Kaçak (1963), (1967) Mannix (1967), (1973) Barnaby Jones (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1935
Doğum Yeri: New York, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz Misafirler
1992 57 Biyografi Senarist    
1983 Dram Senarist 6.6 890
1977 Dram Yapımcı    
1976 Dram Senarist    
1974 Dram Senarist    
1973 Suç Senarist 6.9 1,454
1967 Aksiyon Senarist 7.3 1,820

Kaçak
1963 Macera Senarist 8.1 2,476
Film Altyazıları
Baywatch (15,508) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,228) 6 Days (2,468) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,326) Dunkirk (2,317) Security (1,883) King Arthur: Legend of the Sword (1,378) Wakefield (1,346) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,600) The Defenders (5,659) Rick and Morty (4,134) The Strain (2,807) Suits (2,060) The Sinner (1,640) Mr. Mercedes (1,452) Fargo (1,250) Breaking Bad (1,091) Preacher (970)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017