Giriş Kayıt
Ergin Orbey

Ergin Orbey (75)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Ergin Orbey, 14 Ağustos 1936 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. Bizim Aile (1975) yapımıyla biliniyor.18 Temmuz 2012 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1936
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 41 Macera Oyuncu 8.8 13,020
1977 41 Komedi Yönetmen 6.0 35
1976 40 Komedi Oyuncu 8.9 14,443
1976 40 Komedi Oyuncu 9.1 16,910
1976 40 Komedi Yönetmen 7.4 2,770
1976 40 Komedi Oyuncu 9.0 15,454
1976 40 Komedi Yönetmen 6.5 45
1975 39 Komedi Yönetmen 8.4 3,540
1975 39 Komedi Yönetmen
Senarist
7.0 1,281
1974 38 Dram Senarist 7.2 374
1974 Yönetmen    
1972 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 976
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017