Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ergin Orbey

Ergin Orbey (75)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Ergin Orbey, 14 Ağustos 1936 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. Bizim Aile (1975) yapımıyla biliniyor.18 Temmuz 2012 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1936
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 41 Macera Oyuncu 8.8 11,878
1977 41 Komedi Yönetmen 6.0 35
1976 40 Komedi Oyuncu 8.9 13,223
1976 40 Komedi Yönetmen 7.4 2,357
1976 40 Komedi Oyuncu 9.0 14,558
1976 40 Komedi Oyuncu 9.1 15,341
1976 40 Komedi Yönetmen 6.6 43
1975 39 Komedi Yönetmen 8.4 2,819
1975 39 Komedi Yönetmen
Senarist
6.9 1,017
1974 38 Dram Senarist 7.1 316
1974 Yönetmen    
1972 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 766
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017