Giriş Kayıt
Ergin Orbey

Ergin Orbey (75)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Ergin Orbey, 14 Ağustos 1936 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. Bizim Aile (1975) yapımıyla biliniyor.18 Temmuz 2012 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1936
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 41 Macera Oyuncu 8.8 12,260
1977 41 Komedi Yönetmen 6.0 35
1976 40 Komedi Oyuncu 8.9 13,636
1976 40 Komedi Yönetmen 7.4 2,509
1976 40 Komedi Oyuncu 9.0 14,890
1976 40 Komedi Oyuncu 9.1 15,835
1976 40 Komedi Yönetmen 6.5 45
1975 39 Komedi Yönetmen 8.4 3,071
1975 39 Komedi Yönetmen
Senarist
7.0 1,089
1974 38 Dram Senarist 7.0 337
1974 Yönetmen    
1972 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 843
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017