Giriş Kayıt
Ergin Orbey

Ergin Orbey (75)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Ergin Orbey, 14 Ağustos 1936 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. Bizim Aile (1975) yapımıyla biliniyor.18 Temmuz 2012 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1936
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 41 Macera Oyuncu 8.8 12,846
1977 41 Komedi Yönetmen 6.0 35
1976 40 Komedi Oyuncu 8.9 14,251
1976 40 Komedi Oyuncu 9.1 16,656
1976 40 Komedi Yönetmen 7.4 2,724
1976 40 Komedi Oyuncu 9.0 15,346
1976 40 Komedi Yönetmen 6.5 45
1975 39 Komedi Yönetmen 8.4 3,452
1975 39 Komedi Yönetmen
Senarist
7.0 1,248
1974 38 Dram Senarist 7.2 365
1974 Yönetmen    
1972 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 949
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017