Giriş Kayıt
Ergin Orbey

Ergin Orbey (75)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yönetmen Asistanı

Ergin Orbey, 14 Ağustos 1936 Istanbul, Türkiye doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yönetmen asistanı. Bizim Aile (1975) yapımıyla biliniyor.18 Temmuz 2012 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1936
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
9.8 (9 Oy)
  • Currently 195.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 41 Macera Oyuncu 8.8 13,488
1977 41 Komedi Yönetmen 6.0 35
1976 40 Komedi Oyuncu 8.9 14,936
1976 40 Komedi Oyuncu 9.1 17,564
1976 40 Komedi Yönetmen 7.4 2,890
1976 40 Komedi Oyuncu 9.0 15,839
1976 40 Komedi Yönetmen 6.5 45
1975 39 Komedi Yönetmen 8.4 3,855
1975 39 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 1,381
1974 38 Dram Senarist 7.2 402
1972 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,054
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,485) Hostiles (2,784) Den of Thieves (2,756) Maze Runner: The Death Cure (2,222) 12 Strong (2,077) Wildling (1,786) Peter Rabbit (1,067) The Commuter (1,042) Submergence (942) Winchester (796)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,660) The Terror (3,450) The Flash (2,799) Legion (2,756) The Crossing (2,246) Supernatural (1,414) Vikings (1,387) The Expanse (1,338) The Big Bang Theory (1,191) Fear the Walking Dead (1,036)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018