Giriş Kayıt
Tülin Oral

Tülin Oral (80)


Oyuncu

Tülin Oral, 01 Ocak 1937 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1937
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tülin Oran
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.8 116
2004 Romantik Oyuncu 6.5 1,435
1995 58 Korku Oyuncu 6.0 147
1971 34 Dram Oyuncu 6.8 31
1970 33 Dram Oyuncu 4.4 25
1970 33 Dram Oyuncu 5.4 41
1967 30 Komedi Oyuncu 7.5 88
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017