Giriş Kayıt
Tülin Oral

Tülin Oral (81)


Oyuncu

Tülin Oral, 01 Ocak 1937 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1937
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tülin Oran
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.1 392
2004 Romantik Oyuncu 6.5 1,657
1994 57 Korku Oyuncu 6.1 160
1971 34 Dram Oyuncu 6.8 36
1970 33 Dram Oyuncu 4.4 25
1970 33 Dram Oyuncu 5.4 41
1967 30 Komedi Oyuncu 7.2 107
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018