Giriş Kayıt
Tülin Oral

Tülin Oral (80)


Oyuncu

Tülin Oral, 01 Ocak 1937 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1937
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Tülin Oran
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.0 154
2004 Romantik Oyuncu 6.6 1,497
1995 58 Korku Oyuncu 6.0 153
1971 34 Dram Oyuncu 6.8 32
1970 33 Dram Oyuncu 4.4 25
1970 33 Dram Oyuncu 5.4 41
1967 30 Komedi Oyuncu 7.2 101
Dizi Altyazıları
The Flash (7,593) Fargo (6,844) Arrow (5,662) The 100 (5,273) Better Call Saul (4,172) American Gods (3,765) 12 Monkeys (3,572) Lucifer (3,505) Supernatural (3,004) Game of Thrones (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017