Giriş Kayıt
Shin'ya Ôhira

Shin'ya Ôhira


Animasyon, Yönetmen

Shin'ya Ôhira, animasyon, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Shinya Ohira
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Animasyon 7.4 928

Rüzgâr Yükseliyor
2013 Animasyon Animasyon 7.8 49,877
2007 Animasyon Yönetmen 7.1 830
2006 Animasyon Animasyon 7.7 9,373

Yürüyen Şato
2004 Animasyon Animasyon 8.2 236,004
2004 Animasyon Animasyon 7.9 5,841

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 Animasyon Animasyon 7.6 29,959
2003 Aksiyon Animasyon 8.1 791,230
2002 Animasyon Animasyon    

Ruhların Kaçışı
2001 Animasyon Animasyon 8.6 463,159
2001 Animasyon Animasyon    

En Sevdiğim Komşularım
1999 Animasyon Animasyon 7.3 6,881
1995 Animasyon Animasyon 7.1 148
1993 Animasyon Animasyon    

Kırmızı Kanatlar
1992 Animasyon Animasyon 7.8 49,158
1991 Animasyon Animasyon 7.7 13,688
1989 Aksiyon Animasyon    
1988 Animasyon Animasyon 8.1 115,758
1987 Animasyon Animasyon    
1987 Animasyon Animasyon    
1987 Animasyon Animasyon    
1986 Animasyon Animasyon    
1986 Animasyon Animasyon    
1985 Animasyon Animasyon 8.3 105
1984 Animasyon Animasyon 6.6 461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017