Giriş Kayıt
Elizabeth Omilami

Elizabeth Omilami (67)


Oyuncu

Elizabeth Wilson, 18 Şubat 1951 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu. Kör Nokta (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Wilson
Doğum Tarihi: 18 Şubat 1951
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Elisabeth Omilami | Liz Omilami | Elizabeth Omilan
Burcu: Kova
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Romantik Oyuncu    
2010 59 Komedi Oyuncu 3.4 341
2010 59 Dram Oyuncu 6.2 1,512

Kör Nokta
2009 58 Biyografi Oyuncu 7.7 252,144
2007 56 Gerilim Oyuncu 4.1 1,525

Zafere Doğru
2006 55 Biyografi Oyuncu 7.2 38,346

Zafer Bizimdir
2006 55 Dram Oyuncu 7.1 51,463
2006 55 Komedi Oyuncu 5.1 9,663
2004 53 Biyografi Oyuncu 7.7 121,964
2004 53 Biyografi Oyuncu 6.7 3,424

Jüri
2003 52 Dram Oyuncu 7.1 82,690
2001 Dram Oyuncu 7.3 681

Öldürme Zamanı
1996 45 Suç Oyuncu 7.4 112,967

Son Dans
1996 45 Dram Oyuncu 5.8 3,359
1993 Dram Oyuncu    
1990 39 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,683
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018