Giriş Kayıt
Elizabeth Omilami

Elizabeth Omilami (66)


Oyuncu

Elizabeth Wilson, 18 Şubat 1951 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu. Kör Nokta (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Wilson
Doğum Tarihi: 18 Şubat 1951
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Elisabeth Omilami | Liz Omilami | Elizabeth Omilan
Burcu: Kova
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Romantik Oyuncu    
2010 59 Komedi Oyuncu 3.4 341
2010 59 Dram Oyuncu 6.2 1,512

Kör Nokta
2009 58 Biyografi Oyuncu 7.7 241,047
2007 56 Gerilim Oyuncu 4.1 1,525

Zafere Doğru
2006 55 Biyografi Oyuncu 7.2 36,668

Zafer Bizimdir
2006 55 Dram Oyuncu 7.1 49,843
2006 55 Komedi Oyuncu 5.1 9,300
2004 53 Biyografi Oyuncu 7.7 117,600
2004 53 Biyografi Oyuncu 6.7 3,242

Jüri
2003 52 Dram Oyuncu 7.1 80,217

Öldürme Zamanı
1996 45 Suç Oyuncu 7.4 107,830

Son Dans
1996 45 Dram Oyuncu 5.8 3,359
1993 Dram Oyuncu    
1990 39 Dram Oyuncu    
1988 Dram Oyuncu 7.5 2,506
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017