Giriş Kayıt
Judd Omen

Judd Omen


Oyuncu

Judd Omen, oyuncu. Pee-wee'nin Büyük Macerası (1985), Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın (1985), (1984) Kızıl Şafak (1984), (1980) Seems Like Old Times (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu    
1989 Komedi Oyuncu 3.7 2,405

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 30,879

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 Korku Oyuncu 3.4 5,173

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Oyuncu 7.0 44,615

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,310

Dune: Çöl Gezegeni
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 106,146
1983 Macera Oyuncu 7.1 1,603

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 28,935
1980 Komedi Oyuncu 6.7 6,736
1978 Suç Oyuncu 6.8 998
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018