Giriş Kayıt
Judd Omen

Judd Omen


Oyuncu

Judd Omen, oyuncu. Pee-wee'nin Büyük Macerası (1985), Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın (1985), (1984) Kızıl Şafak (1984), (1980) Seems Like Old Times (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu    
1989 Komedi Oyuncu 3.7 2,405

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 29,281

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 Korku Oyuncu 3.3 4,720

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Oyuncu 7.0 42,958

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Oyuncu 6.4 43,561
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 101,332
1983 Macera Oyuncu 7.1 1,603

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 27,225
1980 Komedi Oyuncu 6.7 6,736
1978 Suç Oyuncu 6.8 998
Dizi Altyazıları
Fargo (5,807) Arrow (5,231) The Flash (4,452) American Gods (4,068) The 100 (3,952) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,936) Supernatural (2,631) Game of Thrones (2,565) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017