Giriş Kayıt
Judd Omen

Judd Omen


Oyuncu

Judd Omen, oyuncu. Pee-wee'nin Büyük Macerası (1985), Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın (1985), (1984) Kızıl Şafak (1984), (1980) Seems Like Old Times (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu    
1989 Komedi Oyuncu 3.7 2,405
1987 Macera Oyuncu    

Macgyver 1
1985 Aksiyon Oyuncu 7.7 28,703

Uluma 2: Kız kardeşin Bir Kurt Kadın
1985 Korku Oyuncu 3.3 4,720

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Oyuncu 7.0 42,526

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Oyuncu 6.4 43,055
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 99,892

A Takımı
1983 Aksiyon Oyuncu 7.6 26,673
1980 Komedi Oyuncu 6.7 6,736
1978 Suç Oyuncu 6.8 998
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017