Giriş Kayıt
Warren Olney

Warren Olney


Oyuncu

Warren Olney IV, oyuncu.

Gerçek İsmi: Warren Olney IV
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 201,108

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 62,916

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Oyuncu 7.3 87,188
1995 Dram Oyuncu 6.5 15,690
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 68,324
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017