Giriş Kayıt
Warren Olney

Warren Olney


Oyuncu

Warren Olney IV, oyuncu.

Gerçek İsmi: Warren Olney IV
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 198,860
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 62,045

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Oyuncu 7.3 86,040
1995 Dram Oyuncu 6.5 15,491
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 885

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 67,382
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,408) The Defenders (5,376) Rick and Morty (3,466) The Strain (2,198) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,037) Breaking Bad (918) Vikings (806)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017