Giriş Kayıt
Boy Olmi

Boy Olmi (61)


Oyuncu, Yönetmen

Carlos Olmi, 18 Aralık 1955 Buenos Aires City, Distrito Federal, Arjantin doğumlu oyuncu, yönetmen. Cleopatra (2003), (2002) Los simuladores (2002), (1983) Deathstalker (1983), (2005) Bir Buda (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carlos Olmi
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1955
Doğum Yeri: Buenos Aires City, Distrito Federal, Arjantin
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 53 Dram Yönetmen 6.5 17

Bir Buda
2005 50 Dram Oyuncu 6.9 704
2003 48 Dram Oyuncu 6.6 107
2003 48 Komedi Oyuncu 6.9 517
2003 Komedi Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 9.3 2,050

Fener
1998 43 Dram Oyuncu 7.1 618
1993 Dram Oyuncu 6.6 34
1989 34 Komedi Oyuncu 5.6 511
1983 28 Macera Oyuncu 4.4 2,575
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017