Giriş Kayıt
Maggie Ollerenshaw

Maggie Ollerenshaw (67)


Oyuncu

Maggie Ollerenshaw, 08 Ekim 1949 doğumlu oyuncu. Savaş Atı (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1949
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.5 745
2012 63 Suç Oyuncu    

Savaş Atı
2011 62 Dram Oyuncu 7.2 122,587
2007 58 Komedi Oyuncu    

Cellat
2005 56 Biyografi Oyuncu 7.5 4,066
2000 Dram Oyuncu 5.2 771
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,163
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,393
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,131
1984 35 Komedi Oyuncu 6.6 1,926
1984 Animasyon Oyuncu 6.8 2,336
1982 33 Dram Oyuncu 6.3 1,790
1973 Komedi Oyuncu 7.7 3,378
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,459) Better Call Saul (5,662) Supernatural (5,469) Lucifer (5,242) The Flash (4,728) Twin Peaks (3,972) Into the Badlands (3,797) Fargo (3,769) Gotham (2,928) 12 Monkeys (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017