Giriş Kayıt
Maggie Ollerenshaw

Maggie Ollerenshaw (67)


Oyuncu

Maggie Ollerenshaw, 08 Ekim 1949 doğumlu oyuncu. Savaş Atı (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1949
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 6.5 745
2012 63 Suç Oyuncu    

Savaş Atı
2011 62 Dram Oyuncu 7.2 123,159
2007 58 Komedi Oyuncu    

Cellat
2005 56 Biyografi Oyuncu 7.5 4,066
2000 Dram Oyuncu 5.2 775
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,175
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,521
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,150
1984 35 Komedi Oyuncu 6.6 1,926
1984 Animasyon Oyuncu 6.8 2,346
1982 33 Dram Oyuncu 6.3 1,790
1973 Komedi Oyuncu 7.7 3,378
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017