Giriş Kayıt
Shlomo Olgisser

Shlomo Olgisser


Sanat Bölümü, Kameraman, Sanat Yönetmeni

Shlomo Olgisser, sanat bölümü, kameraman, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Dram Sanat Bölümü 7.2 291
1998 Dram Sanat Bölümü 6.9 16
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 555
1996 Biyografi Sanat Bölümü    
1995 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 61
1994 Dram Sanat Bölümü 7.2 83

Aviya'nın Yazı
1989 Biyografi Kameraman    
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 3.5 4,011
Film Altyazıları
Kidnap (5,709) Beauty and the Beast (5,040) The Fate of the Furious (2,554) The Boss Baby (1,873) Contratiempo (1,866) T2 Trainspotting (1,694) The Shack (1,610) Dangal (1,590) Redivider (1,332) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,165) Supernatural (5,274) Better Call Saul (4,729) Lucifer (4,444) Twin Peaks (3,726) Fargo (3,654) Into the Badlands (3,625) The Flash (2,427) The 100 (2,408) Gotham (2,391)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017