Giriş Kayıt
Annette K. Olesen

Annette K. Olesen (51)


Yönetmen, Senarist

Annette K. Olesen, 20 Kasım 1965 Danimarka doğumlu yönetmen, senarist. Borgen (2010), Forbrydelser (2004), Tetikçi (2013), Små ulykker (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1965
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tetikçi
2013 48 Suç Yönetmen 5.5 923
2010 Dram Yönetmen 8.5 12,100

Küçük Asker
2008 43 Dram Yönetmen 6.6 572
2006 41 Dram Yönetmen 6.1 281
2004 39 Dram Senarist
Yönetmen
7.0 976
2002 37 Komedi Yönetmen 6.6 631
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017