Giriş Kayıt
Fumiko Okamura

Fumiko Okamura


Oyuncu

Fumiko Okamura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 Romantik Oyuncu 7.2 55
1951 Dram Oyuncu 7.0 39

Skandal
1950 Dram Oyuncu 7.4 2,388
1948 Dram Oyuncu 7.7 849
1947 Dram Oyuncu 7.5 173
1947 Oyuncu 6.8 12
1944 Oyuncu 6.2 80
1943 Dram Oyuncu 6.1 55
1941 Dram Oyuncu 7.6 722
1941 Dram Oyuncu 6.8 48
1940 Dram Oyuncu 7.0 59
1939 Oyuncu 7.1 73
1937 Dram Oyuncu 7.3 162
1937 Dram Oyuncu 6.2 14
1937 Oyuncu    
1929 Oyuncu 4.6 21
1928 Dram Oyuncu 7.2 12
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017