Giriş Kayıt
Kimberly Oja

Kimberly Oja (48)


Oyuncu

Kimberly Oja, 21 Şubat 1969 Arcadia, California, ABD doğumlu oyuncu. "Son of the Beach" (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1969
Doğum Yeri: Arcadia, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kim Oja
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 68,272
2003 34 Komedi Oyuncu 6.1 4,625
1997 Gizem Oyuncu 8.1 2,878

Kısmetse Cennette
1997 28 Dram Oyuncu    
1996 Suç Oyuncu    

Değişim
1991 22 Suç Oyuncu 5.7 6,767
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017