Giriş Kayıt
Robert Odell

Robert Odell (87)


Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Robert Odell, 04 Mayıs 1896 Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat yönetmeni, set dekoratörü. Beau Geste (1939), Ruggles of Red Gap (1935), Singapur Yolu (1940), Dr. Cyclops (1940) gibi yapımlarla biliniyor.20 Şubat 1984 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1896
Ölüm Tarihi: 20 Şubat 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert A. Odell
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.5 1,563

Singapur Yolu
1940 44 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 2,987
1939 43 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 4,310
1938 42 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 77
1936 40 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 34
1935 39 Komedi Sanat Yönetmeni 7.8 2,743
1934 38 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 772

Alis Harikalar Diyarında
1933 37 Macera Set Dekoratörü 6.5 1,551
1933 37 Savaş Sanat Yönetmeni 7.2 560
1931 35 Romantik Sanat Yönetmeni 5.9 386
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017