Giriş Kayıt
Robert Odell

Robert Odell (87)


Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Robert Odell, 03 Mayıs 1896 Los Angeles, California, ABD doğumlu sanat yönetmeni, set dekoratörü. Beau Geste (1939), Ruggles of Red Gap (1935), Road to Singapore (1940), Dr. Cyclops (1940) gibi yapımlarla biliniyor.20 Şubat 1984 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1896
Ölüm Tarihi: 20 Şubat 1984
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert A. Odell
Burcu: Boğa
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1940 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.5 1,563
1940 44 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 2,987
1939 43 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 4,310
1938 42 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 77
1935 39 Komedi Sanat Yönetmeni 7.8 2,743
1934 38 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 772
1933 37 Macera Set Dekoratörü 6.5 1,490
1933 37 Savaş Sanat Yönetmeni 7.2 560
1931 35 Romantik Sanat Yönetmeni 5.9 386
Film Altyazıları
Gold (2,465) Get Out (1,623) Personal Shopper (1,499) Logan (1,383) Silence (1,235) The Age of Shadows (944) Split (895) La La Land (862) Rings (828) The Fate of the Furious (763)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,809) The Flash (4,096) Into the Badlands (3,099) Gotham (2,133) The Blacklist (1,714) Fargo (1,658) The Last Kingdom (1,387) Vikings (1,359) Game of Thrones (1,342) Billions (1,173)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017