Giriş Kayıt
Billy O'Sullivan

Billy O'Sullivan (36)


Oyuncu

Arthur William Sullivan V, 19 Aralık 1980 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. "Port Charles" (1997) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arthur William Sullivan V
Doğum Tarihi: 19 Aralık 1980
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Billy O' | Daddy-O | Billy O
Takma İsmi: Billy O', Daddy O'
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kayakçı
2003 23 Korku Oyuncu 4.5 1,330

Çarpık İlişkiler
2002 22 Komedi Oyuncu 5.5 4,889
2002 Komedi Oyuncu    
2000 20 Korku Oyuncu 3.9 795
1996 16 Macera Oyuncu    
1989 9 Suç Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,270) The Flash (9,043) Legion (9,018) Arrow (6,566) The 100 (4,872) Vikings (4,237) Taboo (4,198) Black Sails (4,185) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,040) Suits (3,677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017