Giriş Kayıt
Billy O'Sullivan

Billy O'Sullivan (36)


Oyuncu

Arthur William Sullivan V, 19 Aralık 1980 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. "Port Charles" (1997) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Arthur William Sullivan V
Doğum Tarihi: 19 Aralık 1980
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Diğer Bir İsmi: Billy O' | Daddy-O | Billy O
Takma İsmi: Billy O', Daddy O'
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Kayakçı
2003 23 Korku Oyuncu 4.5 1,330

Çarpık İlişkiler
2002 22 Komedi Oyuncu 5.5 5,083
2000 20 Korku Oyuncu 3.9 795
1999 Komedi Oyuncu 6.3 960
1996 16 Macera Oyuncu    
1989 9 Suç Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017