Giriş Kayıt
Dan O'Shannon

Dan O'Shannon


Yapımcı, Senarist

Dan O'Shannon, yapımcı, senarist. (2006) Jericho (2006), (1982) Cheers 1 (1982), (2009) Better Off Ted (2009), (2015) The Odd Couple (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,542
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
8.5 263,112
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,333
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Aksiyon Yapımcı 8.0 48,849
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 4,491
2005 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.4 492

The King Of Queens 2
1998 Komedi Çeşitli 7.4 63,043
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 57,852

Cheers 1
1982 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 36,310
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017