Giriş Kayıt
Dan O'Shannon

Dan O'Shannon


Yapımcı, Senarist

Dan O'Shannon, yapımcı, senarist. (2006) Jericho (2006), (1982) Cheers 1 (1982), (2009) Better Off Ted (2009), (2015) The Odd Couple (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 7,376
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.5 290,413
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,938
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Aksiyon Yapımcı 8.0 50,480
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 4,491
2005 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.4 492

The King Of Queens 2
1998 Komedi Çeşitli 7.4 66,612
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 62,517

Cheers 1
1982 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 39,771
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018