Giriş Kayıt
Dan O'Shannon

Dan O'Shannon


Yapımcı, Senarist

Dan O'Shannon, yapımcı, senarist. (2006) Jericho (2006), (1982) Cheers 1 (1982), (2009) Better Off Ted (2009), (2015) The Odd Couple (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,655
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
8.5 265,298
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,401
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Aksiyon Yapımcı 8.0 49,001
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 4,491
2005 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.4 492

The King Of Queens 2
1998 Komedi Çeşitli 7.4 63,323
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 58,165

Cheers 1
1982 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 36,567
Film Altyazıları
Gold (4,508) Get Out (2,657) Logan (2,264) Personal Shopper (1,812) La La Land (1,482) Split (1,447) The Age of Shadows (1,433) Silence (1,357) Rings (1,351) Zashchitniki (1,200)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,188) The Flash (4,186) The Blacklist (3,580) Into the Badlands (3,284) Fargo (2,857) The Last Kingdom (2,658) Doctor Who (2,248) Gotham (2,130) Game of Thrones (1,874) The Expanse (1,839)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017