Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dan O'Shannon

Dan O'Shannon


Yapımcı, Senarist

Dan O'Shannon, yapımcı, senarist. (2006) Jericho (2006), (1982) Cheers 1 (1982), (2009) Better Off Ted (2009), (2015) The Odd Couple (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,259
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.5 257,841
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,148
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Aksiyon Yapımcı 8.0 48,532
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 4,491
2005 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.4 492

The King Of Queens 2
1998 Komedi Çeşitli 7.4 62,383
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 57,168

Cheers 1
1982 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 35,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017