Giriş Kayıt
Dan O'Shannon

Dan O'Shannon


Yapımcı, Senarist

Dan O'Shannon, yapımcı, senarist. (2006) Jericho (2006), (1982) Cheers 1 (1982), (2009) Better Off Ted (2009), (2015) The Odd Couple (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 6,749
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
8.5 267,172
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,449
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Aksiyon Yapımcı 8.0 49,111
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 4,491
2005 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.4 492

The King Of Queens 2
1998 Komedi Çeşitli 7.4 63,565
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 58,437

Cheers 1
1982 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 36,784
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017