Giriş Kayıt
Dan O'Shannon

Dan O'Shannon


Yapımcı, Senarist

Dan O'Shannon, yapımcı, senarist. (2006) Jericho (2006), (1982) Cheers 1 (1982), (2009) Better Off Ted (2009), (2015) The Odd Couple (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 7,068
2009 Komedi Senarist
Yapımcı
8.5 277,359
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 22,613
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
   
2006 Aksiyon Yapımcı 8.0 49,720
2005 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 4,491
2005 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.4 492

The King Of Queens 2
1998 Komedi Çeşitli 7.4 64,909
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.0 60,069

Cheers 1
1982 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 38,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017