Giriş Kayıt
Jim O'Rourke

Jim O'Rourke (48)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu, Sesler

James Bernard O'Rourke, 18 Ocak 1969 Chicago, Illinois, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu, sesler. Love Liza (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Bernard O'Rourke
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1969
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: James O'Rourke
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Belgesel Müzik 6.9 57
2014 45 Suç Müzik 6.4 363
2012 43 Dram Müzik 6.1 48
2010 41 Dram Müzik 7.1 90
2007 38 Dram Müzik 7.3 524
2007 38 Dram Oyuncu 6.1 32

Ayı Adam
2005 36 Belgesel Müzik 7.8 41,638

Uzaklardaki Vahşi Mavilik
2005 36 Bilim-Kurgu Müzik 6.3 2,803

Hababam Rock
2003 34 Komedi Müzik 7.1 221,343
2003 34 Belgesel Sesler    
2002 33 Komedi Müzik 7.0 6,320
2002 33 Belgesel Müzik 7.8 128
2002 33 Belgesel Oyuncu 7.6 1,771
2002 33 Gerilim Müzik 5.8 3,821
2001 32 Dram Müzik 6.3 179
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017