Giriş Kayıt
Raymond O'Keefe

Raymond O'Keefe (76)


Oyuncu

Gary Raymond O'Keefe, 15 Ekim 1940 ABD doğumlu oyuncu. 9'dan 5'e (1980) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gary Raymond O'Keefe
Doğum Tarihi: 15 Ekim 1940
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,720
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,241
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,296

Capone
1989 49 Dram Oyuncu    
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,150

9'dan 5'e
1980 40 Komedi Oyuncu 6.7 20,890
1979 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,379
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,002
Film Altyazıları
Passengers (7,148) Assassin's Creed (6,368) Doctor Strange (4,979) Allied (3,524) Arrival (3,101) Split (2,596) xXx: Return of Xander Cage (2,513) Forushande (2,512) Moana (2,257) Hacksaw Ridge (1,857)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,259) Legion (7,337) Supernatural (7,276) Arrow (5,685) Taboo (5,176) Vikings (4,388) Black Sails (3,830) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,707) Suits (3,696) Blindspot (3,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017