Giriş Kayıt
Raymond O'Keefe

Raymond O'Keefe (76)


Oyuncu

Gary Raymond O'Keefe, 15 Ekim 1940 ABD doğumlu oyuncu. 9'dan 5'e (1980) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gary Raymond O'Keefe
Doğum Tarihi: 15 Ekim 1940
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,036
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,568
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,461

Capone
1989 49 Dram Oyuncu    
1981 Dram Oyuncu 8.2 5,465

9'dan 5'e
1980 40 Komedi Oyuncu 6.7 21,696
1979 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 5,527
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,297
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017