Giriş Kayıt
Edward O'Fearna

Edward O'Fearna (79)


Yönetmen Asistanı

Edward O'Fearna, 21 Şubat 1889 Maine, ABD doğumlu yönetmen asistanı. Gazap Üzümleri (1940), Çöl Aslanı (1956), Sessiz Adam (1952), Kanun Harici (1946) gibi yapımlarla biliniyor.15 Ocak 1969 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1889
Ölüm Tarihi: 15 Ocak 1969
Doğum Yeri: Maine, ABD
Diğer Bir İsmi: Eddie Feeney | Edward Feeney | Ed Feeney | Ed O'Fe
Takma İsmi: Eddie
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mâsum Suçlu
1960 71 Western Yönetmen Asistanı 7.5 2,834

Çöl Aslanı
1956 67 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 64,458

Bay Roberts
1955 66 Komedi Yönetmen Asistanı 7.8 13,156

Ölünceye Kadar
1955 66 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 1,898

Sessiz Adam
1952 63 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 27,878

Sarı Eşarplı Kız
1949 60 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 12,176

Çöl Yavrusu
1948 59 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 6,307

Kanun Harici
1946 57 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 16,968
1945 56 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 5,906

Vadim O Kadar Yeşildiki
1941 52 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 16,430
1941 52 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,481

Gazap Üzümleri
1940 51 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 66,460
1939 50 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 4,165
1938 49 Macera Yönetmen Asistanı 6.1 487
1937 48 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 1,550
1937 48 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 1,022
1936 47 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 312
1936 47 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 1,545
1935 46 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 4,468

Yargıç Priest
1934 45 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 1,383
1934 45 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 1,462
1934 45 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 229
1933 44 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 391
1933 44 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 407
1931 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 205
1930 41 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 771
1930 41 Suç Yönetmen Asistanı 5.5 235
1928 39 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 447
1926 37 Romantik Yönetmen Asistanı 7.6 643

Demir At
1924 35 Western Yönetmen Asistanı 7.3 1,382
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017