Giriş Kayıt
Conor O'Farrell

Conor O'Farrell (61)


Oyuncu

Conor O'Farrell, 13 Ocak 1956 Riverside County, California, ABD doğumlu oyuncu. Dehşetin Yankıları (1999), (2009) Lie to Me (2009), (2005) Medium (2005), (2007) İçgüveysi Bill (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1956
Doğum Yeri: Riverside County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Connor O'Farrell | Conor O'Ferrell
Burcu: Oğlak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.0 1,942
2015 59 Komedi Oyuncu 5.4 1,569
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,479
2013 57 Dram Oyuncu 8.0 67

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 73,868

Güneşin Karanlığında
2011 55 Suç Oyuncu 7.3 180,118

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 61,281
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 67,439
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,802
2009 Suç Oyuncu 8.0 92,882
2008 Dram Oyuncu 7.9 207,524

Zeka Pırıltısı
2008 52 Biyografi Oyuncu 7.0 14,794

İçgüveysi Bill
2007 51 Komedi Oyuncu 6.3 17,785
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,220
2006 Dram Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 6.9 21,900

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 96,872

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 48,137
2002 Suç Oyuncu 6.9 15,193
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 152,980

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 32,186
2001 45 Biyografi Oyuncu 7.9 11,490

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,527

Dehşetin Yankıları
1999 43 Gerilim Oyuncu 7.0 64,083
1998 Aksiyon Oyuncu 8.9 7,138
1997 Suç Oyuncu    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 105,889

İntikam
1996 40 Dram Oyuncu    

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu 7.5 9,591
1996 40 Dram Oyuncu 5.7 4,926

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,001
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,287

Capone
1989 33 Dram Oyuncu    

Sıfır Numaralı Daire
1988 32 Dram 6.9 3,140

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 8,931
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017