Giriş Kayıt
Conor O'Farrell

Conor O'Farrell (61)


Oyuncu

Conor O'Farrell, 13 Ocak 1956 Riverside County, California, ABD doğumlu oyuncu. Dehşetin Yankıları (1999), (2009) Lie to Me (2009), (2005) Medium (2005), (2007) İçgüveysi Bill (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1956
Doğum Yeri: Riverside County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Connor O'Farrell | Conor O'Ferrell
Burcu: Oğlak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.0 1,942
2015 59 Komedi Oyuncu 5.4 1,739
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,564
2013 57 Dram Oyuncu 8.0 67

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 74,305

Güneşin Karanlığında
2011 55 Suç Oyuncu 7.3 181,630

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 61,281
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 68,210
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,907
2009 Suç Oyuncu 8.0 93,773
2008 Dram Oyuncu 7.9 208,352

Zeka Pırıltısı
2008 52 Biyografi Oyuncu 7.0 14,794

İçgüveysi Bill
2007 51 Komedi Oyuncu 6.3 18,060
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,339
2006 Dram Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 6.9 22,054

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 97,710

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 48,343
2002 Suç Oyuncu 6.9 15,305
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 154,168

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 32,625
2001 45 Biyografi Oyuncu 7.9 11,490

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,872

Dehşetin Yankıları
1999 43 Gerilim Oyuncu 7.0 64,483
1998 Aksiyon Oyuncu 8.9 7,138
1997 Suç Oyuncu    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 107,199

İntikam
1996 40 Dram Oyuncu    

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu 7.5 9,689
1996 40 Dram Oyuncu 5.7 4,926

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,392
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,368

Capone
1989 33 Dram Oyuncu    

Sıfır Numaralı Daire
1988 32 Dram 6.9 3,140

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,014
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017