Giriş Kayıt
Conor O'Farrell

Conor O'Farrell (61)


Oyuncu

Conor O'Farrell, 13 Ocak 1956 Riverside County, California, ABD doğumlu oyuncu. Dehşetin Yankıları (1999), (2009) Lie to Me (2009), (2005) Medium (2005), (2007) İçgüveysi Bill (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ocak 1956
Doğum Yeri: Riverside County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Connor O'Farrell | Conor O'Ferrell
Burcu: Oğlak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.0 1,942
2015 59 Komedi Oyuncu 5.4 1,772
2014 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,564
2013 57 Dram Oyuncu 8.0 67

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 75,568

Güneşin Karanlığında
2011 55 Suç Oyuncu 7.3 185,858

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 61,281
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 70,479
2010 Suç Oyuncu 6.7 1,947
2009 Suç Oyuncu 8.0 96,605
2008 Dram Oyuncu 7.9 211,454

Zeka Pırıltısı
2008 52 Biyografi Oyuncu 7.0 14,794

İçgüveysi Bill
2007 51 Komedi Oyuncu 6.3 18,060
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 17,682
2006 Dram Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 7.0 22,564

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 100,187

Nip/Tuck 1
2003 Dram Oyuncu 7.7 48,919
2002 Suç Oyuncu 6.9 15,631
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,399

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 34,602
2001 45 Biyografi Oyuncu 7.9 11,490

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,931

Dehşetin Yankıları
1999 43 Gerilim Oyuncu 7.0 66,023
1998 Aksiyon Oyuncu 8.9 7,138
1997 Suç Oyuncu 8.1 1,703

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 110,070

İntikam
1996 40 Dram Oyuncu    

Erken Baskı
1996 Dram Oyuncu 7.5 9,741
1996 40 Dram Oyuncu 5.7 4,926

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,479
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,914
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,672

Capone
1989 33 Dram Oyuncu    

Sıfır Numaralı Daire
1988 32 Dram 6.9 3,140

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,247
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,157) Dunkirk (4,335) Stronger (3,637) It (2,440) American Made (1,741) Mother! (1,701) Loving Vincent (1,670) Kingsman: The Golden Circle (1,574) Flatliners (791) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,183) Shameless (6,575) Mr. Robot (6,280) Game of Thrones (3,702) Peaky Blinders (2,551) Manhunt: Unabomber (2,482) Lucifer (1,933) Designated Survivor (1,808) Supernatural (1,521) The Big Bang Theory (1,446)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017