Giriş Kayıt
Judith O'Dea

Judith O'Dea (71)


Oyuncu

Judith O'Dea, 20 Nisan 1945 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Yaşayan Ölülerin Gecesi (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1945
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Judy O'Dea
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Suç Oyuncu 2.5 117
2014 69 Belgesel Oyuncu 6.4 1,029
2011 66 Belgesel Oyuncu    
2010 65 Korku Oyuncu 5.8 46
2008 63 Komedi Oyuncu 4.9 103
2003 58 Belgesel Oyuncu    
1991 46 Komedi Oyuncu 5.0 571

Yaşayan Ölülerin Gecesi
1968 23 Korku Oyuncu 7.9 91,442
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017