Giriş Kayıt
Joey O'Bryan

Joey O'Bryan (46)


Senarist, Yönetmen Asistanı

Joey O'Bryan, 27 Haziran 1972 Cleveland, Mississippi, ABD doğumlu senarist, yönetmen asistanı. Chuen jik sat sau (2001), Dehşet Yolu (2017), Otoban Oyunu (2012), Rupan sansei (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1972
Doğum Yeri: Cleveland, Mississippi, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Yolu
2017 45 Korku Senarist 5.4 1,723
2017 45 Aksiyon Senarist 9.2 124
2014 42 Aksiyon Senarist 5.5 887

Otoban Oyunu
2012 40 Aksiyon Senarist 6.0 1,360
2001 29 Aksiyon Senarist 7.0 5,689
1998 Komedi Çeşitli 7.1 1,710
1998 26 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.8 152

Hizmetçinin Sırları
1998 26 Dram Çeşitli 5.6 285

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 25 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018