Giriş Kayıt
Joey O'Bryan

Joey O'Bryan (45)


Senarist, Yönetmen Asistanı

Joey O'Bryan, 27 Haziran 1972 Cleveland, Mississippi, ABD doğumlu senarist, yönetmen asistanı. Otoban Oyunu (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1972
Doğum Yeri: Cleveland, Mississippi, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Gerilim Senarist    
2017 45 Aksiyon Senarist    
2014 42 Aksiyon Senarist 5.5 887

Otoban Oyunu
2012 40 Aksiyon Senarist 6.0 1,360
2001 29 Aksiyon Senarist 7.0 5,689
1998 Komedi Çeşitli 7.1 1,710
1998 26 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.8 152

Hizmetçinin Sırları
1998 26 Dram Çeşitli 5.6 285

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 25 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,887
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017