Giriş Kayıt
Laurie O'Brien

Laurie O'Brien (66)


Oyuncu

Laurie O'Brien, 16 Şubat 1951 doğumlu oyuncu. (1987) Harry and the Hendersons (1987), (2008) Paris Yargısı (2008), (2004) Around the Bend (2004), (1992) Gas, Food Lodging (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1951
Diğer Bir İsmi: Laurie O'Brian | Lauri O'Brien
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.6 93

Paris Yargısı
2008 57 Komedi Oyuncu 6.8 12,630
2006 55 Dram Oyuncu 7.0 517

İstila
2005 54 Korku Oyuncu 5.4 1,211
2004 53 Dram Oyuncu 6.5 3,824
2002 51 Dram Oyuncu 6.3 1,070

Kuşlar Artık Şarkı Söylemiyor
2001 50 Dram Oyuncu 6.5 1,523

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 18,401
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,298
1992 41 Dram Oyuncu 6.8 2,776
1990 39 Dram Oyuncu    
1987 36 Komedi Oyuncu 5.9 25,306
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,796
1984 33 Biyografi Oyuncu    

Zaman Sürücüsü
1982 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,543
Film Altyazıları
Live by Night (12,411) Resident Evil: The Final Chapter (9,707) Rogue One (5,671) Hidden Figures (5,129) Patriots Day (4,934) Why Him? (4,757) Assassin's Creed (4,298) Split (3,831) Allied (3,633) Paterson (3,598)
Dizi Altyazıları
Legion (5,057) The 100 (4,575) Black Sails (4,380) Arrow (3,570) The Expanse (3,375) Into the Badlands (2,991) The Originals (2,930) Colony (2,767) The Flash (2,632) Vikings (2,573)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017