Giriş Kayıt
Laurie O'Brien

Laurie O'Brien (66)


Oyuncu

Laurie O'Brien, 16 Şubat 1951 doğumlu oyuncu. (1987) Harry and the Hendersons (1987), (2008) Paris Yargısı (2008), (1983) Dungeons & Dragons (1983), (2004) Around the Bend (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Şubat 1951
Diğer Bir İsmi: Laurie O'Brian | Lauri O'Brien
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.6 93

Paris Yargısı
2008 57 Komedi Oyuncu 6.8 12,939
2006 55 Dram Oyuncu 7.0 517

İstila
2005 54 Korku Oyuncu 5.4 1,211
2004 53 Dram Oyuncu 6.5 3,824
2002 51 Dram Oyuncu 6.3 1,070

Kuşlar Artık Şarkı Söylemiyor
2001 50 Dram Oyuncu 6.5 1,523

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 19,895
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,672
1992 41 Dram Oyuncu 6.8 2,776
1990 39 Dram Oyuncu    
1987 36 Komedi Oyuncu 5.9 26,389
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,898
1984 33 Biyografi Oyuncu    
1983 Animasyon Oyuncu 8.0 3,400

Zaman Sürücüsü
1982 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,543
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017