Giriş Kayıt
Carlos Nájera

Carlos Nájera


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Carlos Nájera, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Komedi Kameraman 6.3 69
1960 Komedi Kameraman 6.6 200
1959 Korku Kameraman 6.2 180
1957 Korku Görüntü Yönetmeni 5.8 24
1957 Western Kameraman 4.4 7
1954 Aksiyon Kameraman 5.3 21
1952 Dram Kameraman 6.7 527
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,329) Taboo (4,644) Arrow (4,617) Legion (4,493) Vikings (3,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,308) Blindspot (3,199) Black Sails (3,171) Suits (3,062) Supernatural (2,545)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017