Giriş Kayıt
Molly Nyman

Molly Nyman


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Molly Nyman, müzisyen, müzisyen, oyuncu. Lolipop (2005), Güçlü Bir Yürek (2007), Guantanamo Yolu (2006), Deep Water (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Müzik    
2012 Belgesel Müzik 7.4 793

Ben Köleyim
2010 Gerilim Müzik 6.8 1,138

Arbor
2010 Belgesel Müzik 7.2 1,308
2010 Dram Müzik 8.2 971
2009 Müzik 7.5 185
2008 Gerilim Müzik 6.5 2,442
2008 Belgesel Müzik    
2008 Dram Müzik    

Güçlü Bir Yürek
2007 Biyografi Müzik 6.7 24,322
2007 Belgesel Müzik    
2006 Macera Müzik 7.4 759
2006 Belgesel Müzik 7.9 2,337

Guantanamo Yolu
2006 Belgesel Müzik 7.5 10,512

Lolipop
2005 Suç Müzik 7.1 135,637
1980 Dram Oyuncu 7.5 1,076
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,089) The Flash (8,976) Legion (8,894) Arrow (6,433) The 100 (4,578) Vikings (4,145) Taboo (4,093) Black Sails (4,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,013) Suits (3,634)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017