Giriş Kayıt
Carmel Nugent

Carmel Nugent


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Carmel Nugent, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Vikingler (2013), The Tudors (2007), Camelot (2011), Titanik: Kan ve Çelik (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vikingler
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.7 252,183

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,368
2011 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 20,965
2007 Dram Sanat Yönetmeni 8.1 55,417
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,832
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017