Giriş Kayıt
Carmel Nugent

Carmel Nugent


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Carmel Nugent, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Vikingler (2013), The Tudors (2007), Camelot (2011), Titanik: Kan ve Çelik (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vikingler
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 291,420

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 1,368
2011 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 21,415
2007 Dram Sanat Yönetmeni 8.1 58,473
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.6 1,859
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018