Giriş Kayıt
Wilfred Noy

Wilfred Noy (86)


Oyuncu, Yönetmen

Wilfred Noy Blumberg, 23 Aralık 1883 Güney Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yönetmen. The Midnight Girl (1925) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wilfred Noy Blumberg
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1883
Doğum Yeri: Güney Kensington, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1937 54 Müzikal Oyuncu 5.7 13
1931 48 Dram Oyuncu 6.8 1,252
1930 47 Dram Oyuncu 5.8 9
1928 45 Dram Oyuncu 7.0 59
1913 30 Kısa Metraj Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017