Giriş Kayıt
Timo Nousiainen

Timo Nousiainen


Editör, Animasyon, Kameraman

Timo Nousiainen, editör, animasyon, kameraman. Geçmişi Olmayan Adam (2002), Sürüklenen Bulutlar (1996), Ariel (1988), Häjyt (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Editorial Department 6.5 2,532
2003 Komedi Editorial Department 6.8 2,473
2003 Aksiyon Editorial Department 7.2 1,761

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Komedi Editorial Department 7.7 17,662
2002 Aile Editorial Department 6.5 405
2002 Dram Editorial Department 5.7 1,527
2001 Aile Editorial Department 6.4 841
2001 Biyografi Editorial Department 6.1 499
2001 Dram Editorial Department 6.9 761
2001 Dram Editorial Department 5.9 612
2001 Biyografi Editorial Department 6.9 771

Huzursuz
2000 Romantik Editorial Department 5.6 3,275
1999 Dram Editorial Department 5.9 148

Pusu
1999 Savaş Editorial Department 6.8 3,670
1999 Aksiyon Editorial Department 7.1 4,075
1997 Komedi Editorial Department 6.7 169
1997 Dram Editorial Department 6.8 312
1997 Belgesel Animasyon 6.7 33

Sürüklenen Bulutlar
1996 Komedi Editorial Department 7.7 4,947
1995 Komedi Editorial Department 5.5 89
1994 Macera Çeşitli 5.7 1,008

Eşarbına Sahip Çık, Tatyana
1994 Komedi Editorial Department 7.3 2,005
1993 Dram Kameraman 7.2 99
1993 Komedi Kameraman 6.6 240
1992 Gerilim Editorial Department 7.2 275
1992 Komedi Animasyon 5.8 136
1991 Komedi Editorial Department 6.6 280
1988 Suç Editorial Department 7.6 4,055
1986 Aile Animasyon 6.9 280

Cennetteki Gölgeler
1986 Komedi Editorial Department 7.6 3,041
1986 Aksiyon Editorial Department 4.3 1,463
1985 Dram Editorial Department 6.7 542
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017