Giriş Kayıt
Ralph Nossek

Ralph Nossek


Oyuncu

Ralph Nossek, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (2005) Bayan Henderson Sunar (2005), (2009) My Life in Ruins (2009), (1996) The Secret Agent (1996), (1975) Poldark (1975) gibi yapımlarla biliniyor.05 Aralık 2011 tarihinde (41 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 05 Aralık 2011
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.9 15,551

Bayan Henderson Sunar
2005 Komedi Oyuncu 7.1 13,605
2000 Dram Oyuncu 6.8 761

Sefiller
1998 Suç Oyuncu 7.5 33,447
1996 Dram Oyuncu 5.8 1,915
1996 Dram Oyuncu 6.8 7,689
1995 Korku Oyuncu 7.5 71
1995 Biyografi Oyuncu 7.7 11,479
1993 Suç Oyuncu 6.8 1,622
1990 Suç Oyuncu 4.9 571

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Oyuncu 7.3 2,795
1989 Aksiyon Oyuncu 6.3 937
1986 Gerilim Oyuncu 6.2 1,630

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.0 160,362
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,119
1981 Dram Oyuncu    
1975 Dram Oyuncu 8.5 756
1970 Dram Oyuncu 7.7 150

Kaptan Nemo
1969 Macera Oyuncu 5.6 1,007
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017