Giriş Kayıt
Désirée Nosbusch

Désirée Nosbusch (53)


Oyuncu, Yapımcı

Désirée Nosbusch, 14 Ocak 1965 Esch/Alzette, Lüksemburg doğumlu oyuncu, yapımcı. Bad Banks (2018), Good Morning, Babylon (1987), Der Fan (1982), (2000) Contaminated Man (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1965
Doğum Yeri: Esch/Alzette, Lüksemburg
Diğer Bir İsmi: Desiree Becker | Desirée Becker | Désirée Becker |
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.1 1,090

Aşkın Fantezi
2017 52 Komedi Yapımcı 7.7 28
2016 51 Romantik Yapımcı 6.8 49
2009 44 Belgesel 7.4 178

Tahrip Gücü Yüksek
2001 36 Aksiyon Oyuncu 4.7 147
2000 35 Dram Oyuncu 4.8 950

Kirli Ölüm
1996 31 Aksiyon Oyuncu    
1987 22 Dram Oyuncu 6.7 990
1983 18 Komedi Oyuncu 5.3 115
1982 17 Korku Oyuncu 6.5 584
1982 17 Komedi Oyuncu 5.6 34
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
Dizi Altyazıları
Westworld (7,019) The Flash (4,586) The 100 (4,479) La casa de papel (4,241) The Expanse (2,970) Legion (2,712) Supernatural (2,360) Krypton (1,911) Colony (1,853) The Big Bang Theory (1,816)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018