Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapımcı, Editör

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, yapımcı, editör. (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014), (2012) Evde Curcuna (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Sanat Bölümü 5.4 8,141

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 162,096

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 216,140

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 85,314

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 15,931

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 321,080

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.2 187,645
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 15,004

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 39,307

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 147,753

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 553,053

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 17,253
2013 Suç Sanat Bölümü 7.4 79,011

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 11,297

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 22,991

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 185,557

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,994

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 580,488

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,722
2010 Suç Sanat Bölümü 5.6 356
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 434,733

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 252,960

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 249,565

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,674
2004 Gerilim Sanat Bölümü    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 91,776
2002 Gerilim Kameraman 5.0 560

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 569

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 177,214

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 10,381
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018