Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapımcı, Editör

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, yapımcı, editör. (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014), (2012) Evde Curcuna (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Sanat Bölümü 4.9 2,070

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 153,883

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 207,808

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 81,815

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 15,426

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 316,624

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 183,852
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 14,668

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 39,133

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 145,532

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 546,418

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 16,841
2013 Suç Sanat Bölümü 7.5 78,355

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 11,297

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 22,769

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 183,682

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,994

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 572,177

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,722
2010 Suç Sanat Bölümü 5.6 356
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 428,198

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 248,449

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 245,738

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,557
2004 Gerilim Sanat Bölümü    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 90,733
2002 Gerilim Kameraman 5.0 560

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 569

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 175,133

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 10,256
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,005) Black Mirror (2,727) Vikings (2,653) Stargate Origins (1,514) Legends of Tomorrow (1,252) Altered Carbon (1,231) Star Wars: Rebels (1,212) Counterpart (1,065) Bron/Broen (1,042) Supernatural (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018