Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapımcı, Editör

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, yapımcı, editör. (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014), (2012) Evde Curcuna (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 139,043

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 195,267

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 77,271

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 13,579

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 310,728

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 178,950
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 14,286

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 38,444

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 142,801

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 537,290

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 16,375
2013 Suç Sanat Bölümü 7.5 77,420

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 11,297

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 22,441

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 181,376

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,994

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 562,723

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,722
2010 Suç Sanat Bölümü 5.6 356
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 420,429

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 243,360

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 241,198

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,410
2004 Gerilim Sanat Bölümü    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 89,212
2002 Gerilim Kameraman 5.0 560

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 569

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 172,111

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 10,112
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017