Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapımcı, Editör

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, yapımcı, editör. (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014), (2012) Evde Curcuna (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 95,512

Baban Kim?
2016 Komedi Sanat Bölümü    

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 179,434

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 71,833

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 13,051

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 303,563

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 173,401
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 13,940

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 37,809

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 139,846

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 527,954

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 15,679
2013 Suç Sanat Bölümü 7.5 76,508

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 11,297

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 22,032

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 179,057

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,934

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 552,915

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,722
2010 Suç Sanat Bölümü 5.6 356
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 411,498

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 238,476

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 236,373

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,276
2004 Gerilim Sanat Bölümü    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 87,707
2002 Gerilim Kameraman 5.0 560

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 569

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 169,421

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 9,943
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017