Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Yapımcı, Editör

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, yapımcı, editör. (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014), (2012) Evde Curcuna (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 124,473

Baban Kim?
2016 Komedi Sanat Bölümü    

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 187,343

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 74,423

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 13,289

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 307,197

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 176,074
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 14,080

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 38,124

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 141,415

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.6 532,350

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 15,999
2013 Suç Sanat Bölümü 7.5 76,956

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 11,297

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 22,248

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 180,153

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,994

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 557,680

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,722
2010 Suç Sanat Bölümü 5.6 356
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 415,886

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 240,845

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 238,780

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,300
2004 Gerilim Sanat Bölümü    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 88,416
2002 Gerilim Kameraman 5.0 560

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 569

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 170,656

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 10,023
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017