Giriş Kayıt
Tripp Norton

Tripp Norton


Sanat Bölümü, Kameraman, Editör, Yönetmen

Tripp Norton, sanat bölümü, kameraman, editör, yönetmen. (2009) Zombieland (2009), (2000) Unutulmaz Titanlar (2000), (2014) Yetenek Avcısı (2014), (2012) Evde Curcuna (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Tripp Norton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 Komedi Sanat Bölümü    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 143,628

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 199,151

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 78,571

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.7 13,953

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 312,541

Kuralsız
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 180,401
2014 Suç Sanat Bölümü 5.6 14,332

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 38,655

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 143,597

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Sanat Bölümü 7.5 540,195

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.1 16,521
2013 Suç Sanat Bölümü 7.5 77,659

Zoraki Radikal
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.9 11,297

Evde Curcuna
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 22,533

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 182,024

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 6,994

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 565,547

Müstakbel Erkek Arkadaşım
2011 Komedi Sanat Bölümü    
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,722
2010 Suç Sanat Bölümü 5.6 356
2009 Macera Sanat Bölümü 7.7 422,898

Kör Nokta
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 244,840

Vampir Günlükleri
2009 Dram Sanat Bölümü 7.8 242,563

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Sanat Bölümü    
2006 Komedi Kameraman 5.1 9,453
2004 Gerilim Sanat Bölümü    

Beni Unutma
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 89,626
2002 Gerilim Kameraman 5.0 560

Golf Dehşeti
2002 Komedi Yapımcı
Editör
Yönetmen
2.9 569

Unutulmaz Titanlar
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 172,998

Kutudaki Helen
1993 Dram Sanat Bölümü 4.6 10,160
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017