Giriş Kayıt
Cliff Norton

Cliff Norton (84)


Oyuncu

Clifford Charles Norton, 21 Mart 1918 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. (1966) Ruslar Geliyor (1966), (1964) Öpsene Budala (1964), (1966) The Ghost and Mr. Chicken (1966), (1974) Harry and Tonto (1974) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ocak 2003 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Clifford Charles Norton
Doğum Tarihi: 21 Mart 1918
Ölüm Tarihi: 25 Ocak 2003
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 59 Komedi Oyuncu    
1975 57 Müzikal Oyuncu 6.4 4,169
1974 56 Macera Oyuncu 7.5 4,308
1970 52 Komedi Oyuncu 5.7 276
1970 Komedi Oyuncu 7.9 4,101
1967 Animasyon Oyuncu 7.0 192
1966 48 Komedi Oyuncu 5.7 1,267
1966 48 Komedi Oyuncu 6.4 1,343

Ruslar Geliyor
1966 48 Komedi Oyuncu 7.1 6,717
1966 48 Komedi Oyuncu 7.3 4,706

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 13,265

Öpsene Budala
1964 46 Komedi Oyuncu 7.1 5,220

Çılgın Dünya
1963 45 Aksiyon Oyuncu 7.6 32,483
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,703
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1950 Komedi Oyuncu 8.7 867
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018