Giriş Kayıt
Cliff Norton

Cliff Norton (84)


Oyuncu

Clifford Charles Norton, 21 Mart 1918 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. (1966) Ruslar Geliyor (1966), (1964) Öpsene Budala (1964), (1966) The Ghost and Mr. Chicken (1966), (1974) Harry and Tonto (1974) gibi yapımlarla biliniyor.25 Ocak 2003 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Clifford Charles Norton
Doğum Tarihi: 21 Mart 1918
Ölüm Tarihi: 25 Ocak 2003
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 59 Komedi Oyuncu    
1975 57 Müzikal Oyuncu 6.4 3,855
1974 56 Macera Oyuncu 7.5 4,070
1970 52 Komedi Oyuncu 5.7 276
1970 Komedi Oyuncu 7.9 3,949
1967 Animasyon Oyuncu 7.0 192
1966 48 Komedi Oyuncu 5.7 1,267
1966 48 Komedi Oyuncu 6.4 1,343

Ruslar Geliyor
1966 48 Komedi Oyuncu 7.1 6,410
1966 48 Komedi Oyuncu 7.3 4,607

Tatlı Cadı
1964 Komedi Oyuncu 7.6 12,823

Öpsene Budala
1964 46 Komedi Oyuncu 7.1 5,220

Çılgın Dünya
1963 45 Aksiyon Oyuncu 7.6 31,751
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,619
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83
1950 Komedi Oyuncu 8.7 867
1950 Dram Oyuncu 8.5 59
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017