Giriş Kayıt
David Norona

David Norona (44)


Oyuncu

David Norona, 14 Aralık 1972 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Mrs. Santa Claus (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1972
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: David Noroña
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,520
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.1 138,721
2007 Komedi Oyuncu 7.3 410

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 61,192
2003 Dram Oyuncu 8.1 119
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
2001 Dram Oyuncu 8.7 97,727
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,330
1993 21 Komedi Oyuncu 5.7 3,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017