Giriş Kayıt
David Norona

David Norona (45)


Oyuncu

David Norona, 14 Aralık 1972 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Mrs. Santa Claus (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1972
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: David Noroña
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.6 4,788
2011 Komedi Oyuncu 6.2 764
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,611
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.1 145,200
2007 Komedi Oyuncu 7.3 414

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 64,063
2003 Dram Oyuncu 8.1 119
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421
2001 Komedi Oyuncu 8.7 104,373
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,521
1993 21 Komedi Oyuncu 5.7 3,184
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018