Giriş Kayıt
Henry Normal

Henry Normal (60)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Henry Normal, 15 Ağustos 1956 Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu. Yolculuk (2010), Gavin & Stacey (2007), The Trip (2010), Down Terrace (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Belgesel Yapımcı 8.2 104
2015 59 Belgesel Yapımcı 7.9 620
2015 Komedi Yapımcı 6.1 83
2014 58 Dram Yapımcı 6.4 2,836
2014 58 Komedi Yapımcı 5.4 199
2014 Komedi Yapımcı 7.6 531

Umudun Peşinde
2013 57 Biyografi Yapımcı 7.6 80,357
2013 57 Gerilim Yapımcı 7.0 25,178
2013 57 Komedi Yapımcı 5.6 834
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2013 Komedi Yapımcı    
2013 Komedi Yapımcı 6.9 233
2012 Komedi Yapımcı 7.9 1,866
2012 Komedi Yapımcı 8.2 4,150
2012 Komedi Yapımcı 7.6 529
2012 56 Belgesel Oyuncu 7.7 29
2012 Komedi Yapımcı 7.2 302
2012 Komedi Yapımcı 7.3 514
2011 Yapımcı 8.3 2,967
2011 Komedi Yapımcı
Çeşitli
8.3 1,857
2010 Komedi Yapımcı    
2010 Komedi Yapımcı 8.1 4,356

Yolculuk
2010 54 Komedi Yapımcı 7.0 18,337
2010 54 Komedi Yapımcı 7.7 156
2009 53 Komedi Yapımcı 6.5 2,723
2007 Komedi Yapımcı 7.9 10,356

Kar Pastası
2006 50 Dram Yapımcı 7.6 10,911

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 49 Komedi Yapımcı 6.8 11,255
2004 48 Müzikal Yapımcı 7.6 371
2004 Komedi Yapımcı 8.2 1,469
2003 Komedi Yapımcı 8.4 16,779

24 Saat Parti İnsanları
2002 46 Biyografi Yapımcı 7.4 27,414

Usta Suçlular
2001 45 Komedi Senarist 6.4 5,691
2001 Komedi Senarist    
1988 Komedi Yapımcı 8.4 26,821
Film Altyazıları
Gold (4,005) Get Out (2,403) Logan (1,924) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,221) Split (1,218) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (954) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,060) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,798) Fargo (2,610) The Last Kingdom (2,517) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017