Giriş Kayıt
Michael Norell

Michael Norell (80)


Senarist

Michael Alden Norell, 04 Ekim 1937 Wallace, Idaho, ABD doğumlu senarist. "Emergency!" (1972) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Alden Norell
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1937
Doğum Yeri: Wallace, Idaho, ABD
Takma İsmi: Mike
Burcu: Terazi
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Çeşitli 8.1 1,703
1992 55 Dram Senarist    
1991 54 Komedi Çeşitli 5.7 5,994
1987 50 Aile Senarist    
1987 50 Senarist 5.6 82
1986 49 Suç Senarist    
1978 Komedi Senarist 7.0 10

Aşk Gemisi
1977 Komedi Senarist 6.1 6,500
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017