Giriş Kayıt
Jean-Gabriel Nordmann

Jean-Gabriel Nordmann


Oyuncu

Jean-Gabriel Nordmann, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jean Gabriel Nordmann | Jean-Gabriel Nordmann n
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 6.7 1,096
2009 Belgesel Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 5.2 195

Sıfır Noktası
2007 Dram Oyuncu 6.5 580

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu 6.6 628
2003 Gizem Oyuncu 5.6 339
2002 Macera Oyuncu 7.4 3,566
2000 Biyografi Oyuncu 7.1 1,051
2000 Macera Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu 6.2 538

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 5,841
1992 Dram Oyuncu 7.2 568
1991 Dram Oyuncu 6.7 68
1991 Dram Oyuncu 7.7 1,174

Fransiz Devrimi
1989 Dram Oyuncu 7.6 845

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,306
1975 Dram Oyuncu 7.9 621
1974 Oyuncu    
1973 Biyografi Oyuncu 6.6 18
1968 Dram Oyuncu 7.2 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018