Giriş Kayıt
Leo Nomis

Leo Nomis (42)


Dublör, Oyuncu

Leo Nomis, 05 Mayıs 1889 Iowa, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Bir Ulusun Doğuşu (1915), Hoşgörüsüzlük (1916), The Dawn Patrol (1930), (1930) Hell's Angels (1930) gibi yapımlarla biliniyor.05 Şubat 1932 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1889
Ölüm Tarihi: 05 Şubat 1932
Doğum Yeri: Iowa, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şafak Bekçileri
1938 Savaş Oyuncu 7.6 2,020
1932 Dram Oyuncu
6.4 718
1932 Dram Dublör 7.3 22
1930 41 Savaş Dublör
Çeşitli
7.8 1,306
1930 41 Dram Oyuncu
Dublör
7.8 3,829

Hoşgörüsüzlük
1916 27 Dram Dublör 8.0 10,901

Bir Ulusun Doğuşu
1915 26 Dram Dublör 6.7 18,651
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017